Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

SkinSonic 

Ik werk ook met de SkinSonic.
SkinSonic biedt een 2 in 1 formule: Diepte reiniging en vitamine shot.
Het apparaat zorgt door middel van ultrageluid dat het vuil uit de huid trilt. Na deze intensieve reiniging en verwijdering van dode huid cellen worden vitamine A en C in de huid gesluisd. Het voordeel van de SkinSonic is dat de huid diep gereinigd kan worden zonder daar beschadiging bij aan te hoeven brengen. Daarnaast is de huid in staat 10 x beter vitamine C op te nemen in vergelijking met andere producten. Vitamine A helpt de huid gezond te houden en zorgt voor een evenwichtige vochtbalans. Vitamine C is essentieel voor de versterking van bindweefsel en speelt een actieve rol bij de aanmaak van collageen. Voor een optimaal resultaat zijn minstens 5 SkinSonic behandelingen nodig.