Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

De visie van nu.

Onze visie is dat het behouden van uw vitaliteit steeds noodzakelijker wordt nu de gezondheidszorg en onze voeding in kwaliteit achteruit gaat. Daarom is in onze optiek het investeren in een goede gezondheid van vitaal belang. 

Voorkomen is beter dan genezen is een oud gezegde maar is nu actueler dan ooit.

Terwijl het tempo waarin wij leven toeneemt, neemt de kwaliteit van onze voeding steeds verder af.
Daarom is een gezonde aanvulling vaak wenselijk. Bij Health Plus vind u een zeer uitgebreid assortiment bestaande uit 3500 verschillende producten op het gebied van vitaminen, mineralen, kruidenextracten, sportvoeding en natuurlijke huidverzorgingsproducten om uw dierbare gezondheid zo goed mogelijk te waarborgen.

Vanuit een natuurgeneeskundige en orthomoleculaire invalshoek maken wij in geval van ziekte, disbalans of het behouden van uw gezondheid een effectief plan van aanpak om uw gezondheid en vitaliteit weer op de rit te krijgen.

Daarnaast is achter de winkel van Health Plus het Health Plus therapeutencentrum gevestigd.
In het therapeutencentrum zijn 12 therapeuten werkzaam. Voor een compleet overzicht van onze therapeuten met de door hen uitgeoefende therapievormen verwijzen wij u graag door naar de therapievormen.

Wij geven u graag de persoonlijke aandacht die u verdient.