Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Shiatsu Massage

Door middel van de Shiatsu Massage pas ik hand- en vingerdruk op de huid toe met als doel ziekte te voorkomen of te genezen. De Shiatsu Massage wekt de natuurlijke (aangeboren) zelfhelende krachten van het lichaam op. Hierdoor wordt de weerstand vergroot en het lichamelijke- en het geestelijke welzijn bevorderd.

Hoe werkt Shiatsu ?

Diagnose en therapie zijn bij de Shiatsu niet gescheiden. Mijn handen en vingers zijn voldoende gevoelig om afwijkingen in lichaamswarmte, de huid en de spieren, door aanraking op te sporen.

Door de Shiatsu Massage over het hele lichaam, waarbij ik gebruik maak van speciale etherische- en massageolie, worden de natuurlijke herstellende vermogens gestimuleerd, worden krachten optimaal opgewekt en nemen vermoeidheid en zorgen af. Voor de behandeling is er geen leeftijdsgrens;  bij jonge mensen wordt het lichaam versterkt en bij mensen op middelbare leeftijd voorkomt Shiatsu Massafe de leeftijdgerelateerde ziekte en gaat de veroudering tegen. Regelmatig uw lichaam onderhouden met een Shiatasu Massage helpt afwijkingen in het lichaam sneller op te sporen en brengt de energie in het lichaam in evenwicht. Shiatsu is eigenlijk een soort gezondheidsbarometer.

De oorsprong van Shiatsu

Shiatsu is een oude therapie die in1905 door Tokujiro Namikshi werd ontdekt. Tokujiro was nog een kleine jongen toen zijn moeder ziek werd door gewrichtsreuma. Hij drukte op de pijnlijke plekken en masseerde haar lichaam wat haar pijn verlichte.
In 1925 opende hij op Hokkaido het Shiatsu Instituut voor therapie en kreeg Shiatsu Massage voor het eerst in 1955 wettelijke erkenning op grond van de positieve resultaten van de behandeling.