Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Stress Less Therapie

Weer fit en vol energie met Stress Less Therapie

Kennismaking

Ik ben Charlotte van Diepeningen en heb sinds 1992 mijn eigen natuurgeneeskundige praktijk. Hiervoor was ik werkzaam in de reguliere medische wereld. Ik ben"down-to-earth", warm en heb een relativerende humor die op het juiste moment lichtheid in een situatie brengt.De afgelopen jaren heb ik een verbluffend effectieve therapie ontwikkeld voor:

  • Chronische vermoeidheid
  • Burn-out
  • Emotionele klachten
  • Angst en piekeren
  • Preventie van deze klachten

Behandeling

Ik combineer technieken uit de natuurgeneeskunde en een groot aantal therapie- en massagevormen, waaronder Sensi-therapie. Mijn aanpak is fijngevoelig en doortastend en weet precies de juiste ingang te vinden om vastzittende energie weer te laten stromen.

Effect

Tijdens de behandeling kunnen emoties loskomen of kunt u belangrijke inichten krijgen over de oorzaak van uw klachten. Ik ondersteun dit proces met mijn eigen invoeldende waarnemingen. Behandelingen krijgen daardoor soms verrassende wendingen.

Traject

Na één behandeling voelen veel mensen al verbetring van hun klachten. Een gemiddeld traject bestaat uit drie tot vijf sessies. Als aanvulling op de behandeling kunt u Orthomoleculaire adviezen over voeding en supplementen krijgen. Meer over Stress Less Therapie ga dan naar: www.stresslesstherapie.nl

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de beroepsorganisatie FAGT.Stress Less Therapapie en daarom wordt de behandeling door veel verzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Een verwijzing van uw huisarts is niet nodig. Kijk op www.fagt.org voor een overzicht van de verzekeraars.

Met vriendelijke groeten,

Charlotte van Diepeningen
Telefoon 06-20090999 of Health Plus 035-5319990
E-mail: info@tresslesstherapie.nl