Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

MegaPeel

Ieder mens heeft een natuurlijk peeling proces, maar door invloeden van buitenaf en binnenuit, kan dat proces geblokkeerd worden. Het gevolg is een ruwe, doffe soms futloze huid met een verouderende uitstraling.

Veel huidbehandelingen, die een egale huid moeten opleveren, zijn agressief en daarom ook schadelijk. MegaPeel daarentegen is de minst ingrijpende methode om de huid structureel te verbeteren. Door middel van zeer fijne kristallen wordt de huid superfijn geschuurd waarna de kristallen worden weggezogen. Door dit proces wordt de huid gestimuleerd nieuwe huidcellen aan te maken en wordt de productie van collageen en elastine bevorderd. Deze intensieve behandeling biedt dan ook meteen resultaat. De huid krijgt direct een frisse teint en voelt heerlijk zacht. Voor een optimaal resultaat adviseer ik u meerdere behandelingen te nemen. Behalve voor het gezicht is de MegaPeel ook geschikt voor de hals, decolleté́, handen, rug en bovenbenen.

Mega Peel wordt ingezet bij problemen als verouderde huid, littekens, beschadiging door UV straling pigmentatieproblemen, hyperkeratosis, etc.

Foto's MegaPeel behandeling.


Maak kennis met Carola

Ik ben Carola van der Poel en sinds 2004 gediplomeerd schoonheids-specialiste. Door opleidingen en ervaring ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en het gebruik van cosmetische ingrediënten.
Ik werk met precisie en vakmanschap en behaal het best haalbare resultaat. Zorgvuldigheid en professionaliteit combineer ik door middel van een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden.

Ik werk o.a. met apparatuur als de Mega Peel en SkinSonic en maak gebruik van manuele technieken als Cosmetische Bindweefselmassage en Cosmetische Lymfedrainage, (op de subpagina’s ga ik hier dieper op in).

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. De bionome kwaliteitsstandaard voor huid-, dier-, en milieuvriendelijke producten .

Natuurlijk is het mogelijk om naast huidverbetering de behandelingen uit te breiden met modules als wimpers en wenkbrauwen verven, harsen of extra massage.

Met vriendelijke groeten,

Carola van der Poel

Contactgegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon: 06-28106681 of Health Plus 035-5319990
email: info@beauavis.com
website: https://beauavis.com/