Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Dorn Therapie

Kennismaking:

Wij zijn Irma de Vries (Body Stress Release) en Charlotte van Diepeningen (Stress Less Therapie) en wij hebben ieder onze eigen praktijk in het gezondheidscentrum Health Plus in Laren. (zie elders op deze site onze informatie hierover)

Gezamenlijk praktiseren we de Dorn Therapie of Dorn Methode.
Deze methode wordt toegepast bij rugklachten en gewrichtsklachten die worden veroorzaakt door benen van verschillende lengte, waardoor het lichaamsgewicht zich verplaatst naar het korte been en er dus een verkeerde houding wordt aangenomen.
Opmerkelijk is dat vrijwel iedereen dit heeft en het verschil in lengte kan variëren tot wel 4 centimeter. Daar waar een dokter de klachten toewijst aan slijtage en waarvoor hij daarvoor geen directe oplossing heeft, blijkt er met de Dorn Therapie, en dus het behandelen van de wervelkolom, wel degelijk een oplossing te zijn voor de klacht.

Wilt u inhoudelijk meer lezen dan verwijzen wij u allereerst naar de subpagina's van deze site en naar de website van Idelette Eijgelaar te Ommen waar wij de opleiding hebben gevolgd: www.ideletteeijgelaa.nl

Wilt u vervolgens de mogelijkheden doorspreken of graag een afspraak maken neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Irma de Vries & Charlotte van Diepeningen