Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Hot Stone Massage

Een Hot Stone Massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hot Stone Massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Na een legging van de hete stenen op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot Stone Massage zorgt voor een diepe relaxatie en ontgiftiging.

De massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige strijkingen.

Door de combinatie van warmte en beweging werkt de massage dieper in op het spierweefsel. Dit geeft een extra effectieviteit aan de Hot Stone Massage.

Een Hot Stone Massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

 

 


Maak kennis met Joke Veldhuizen

Ik ben Joke Veldhuizen en sinds 1990 Voetreflex- en Shiatsu therapeut. Het effect van Shiatsu heb ik zelf ooit ervaren toen ik ‘niet goed in mijn vel zat’.
Ik liet mij toen masseren door een Shiatsu therapeut, en dacht:
zo kan ik mij dus ook voelen. Daarnaast geef ik Hot Stone en zwangerschapsmassages.

Met vriendelijke groeten,

Joke Veldhuizen

Contact gegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon:  06-30065237 of Health Plus 035-5319990
email: j.c.veldhuizen8@gmail.com