Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Zen Shiatsu

In mijn beleving heeft iedereen wel iets waarmee hij beter om zou willen gaan: stress, loslaten van moeilijkheden, slaapproblemen, herstel van een ziekte, werk-privé of lichaam-geest balans, pijn, rug- of gewrichten klachten, overgewicht of de zoektocht naar zingeving in zijn of haar leven. Zen Shiatsu helpt het lichaam weer in balans te brengen.

Shiatsu is een geneeswijze uit Japan. Met behulp van de duimen en vingers wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te helen versterkt.

Zen Shiatsu heeft een uitwerking op de mens als geheel. Niet alleen het fysieke lichaam, maar ook het psychologische, emotionele en spirituele deel van het lichaam. Zen Shiatsu is een uitermate ontspannende ervaring. Regelmatige behandelingen kunnen het opbouwen van stress in ons dagelijkse leven voorkomen.

De beste manier echter om meer over Shiatsu te weten te komen is om het te ervaren en te voelen wat het voor jou doet.

Kosten en vergoedingen

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een Zen Shiatsu consult geheel of gedeeltelijk.
Voor bijna alle maatschappijen geldt dat u een aanvullend pakket moet hebben om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Wilt u zeker weten of en hoeveel uw ziektekostenverzekeraar vergoedt, neem dan voorafgaand aan het consult contact op met uw zorgverzekeraar.

Maak kennis met Adeline Kuiken

Mijn naam is Adeline Kuiken. Ik kwam voor het eerst in aanraking met Shiatsu in 2008 toen we in Tokyo woonden. Daar heb ik aan het Kimura Shiatsu Instituut de Shiatsu massage opleiding gevolgd. Geïnspireerd door deze Japanse ervaring heb ik, toen we naar Istanbul verhuisden, de opleiding tot professionele Shiatsu therapeut gevolgd aan het Shiatsu College in London. Ik heb praktijken gehad in Istanbul (Turkije), Portland (USA), Abcoude en nu bij Health Plus in Laren.

In de loop der jaren naast mijn cliënten in mijn praktijk, op verschillende plekken ervaring opgedaan als vrijwilliger:

  • AA- groep
  • Hospice
  • Centrum voor cliënten met een verlaagd afweersysteem, met name kanker
  • Afdeling psychiatrie van een ziekenhuis

Ik hoop jullie binnenkort bij Health Plus in Laren te mogen ontmoeten.

Contact gegevens:

Naarderstraat 13

1251 AW Laren

Telefoon: 06-31974339 of Health Plus 035-5319990

Email: adeline.kuiken@gmail.com