Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Disclaimer

Het samenstellen van de teksten op de website van Health Plus gebeurt met grote zorg. Desondanks kan het voorkomen dat informatie onvolledig of onjuist op de pagina's is terechtgekomen. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie.

Health Plus of haar medewerkers kunnen evenmin aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of opgelopen schade vanwege de aangeboden informatie.

Op de website van Health Plus staan links die verwijzen naar internetpagina's van derden die niet onder het domein van Health Plus vallen. Op de inhoud van deze pagina's hebben de medewerkers van Health Plus geen enkele invloed. Health Plus of haar medewerkers aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie.

Veiligheid en privacy

Alle gegevens van persoonlijke aard die u, als cliënt, aan ons verstrekt worden door de medewerkers van Health Plus met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid  behandeld. Aangezien via het internet niet te allen tijde veilig informatie verstuurd kan worden, aanvaarden Health Plus en haar medewerkers geen enkele aansprakelijkheid voor verlies, diefstal of openbaar worden van informatie die van en naar de cliënt verstuurd.

Herzien van informatie

Health Plus behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op de website en de tekst van deze disclaimer op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen. Met het gebruik van de website van Health Plus verklaart de gebruiker uitdrukkelijk dat dit op eigen risico gebeurt en alle verantwoordelijkheid die verband houdt met het gebruik van deze pagina's bij de gebruiker ligt.