Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Lichaam Ontspanningsmassage

Het is lang geleden dat ik mijn lichaam van top tot teen helemaal heb kunnen ontspannen en mijn hoofd kon leegmaken. Heerlijk en je voelt je daarna als herboren”

Ervaar diepe ontspanning door een uitgebreide en weldadige therapeutische massage van het gehele lichaam. Verbindend en revitaliserend.

Gebruik van olie

Bij de massage wordt een neutrale olie gebruikt. Er wordt gewerkt op de rug, schouders, nek, het hoofd, de armen, de benen en de voeten.

Bij het hoofd worden de meridianen gestimuleerd. Bij de voeten wordt ingewerkt op de reflexzones van het lichaam.

Bloedsomloop activatie

De behandeling activeert de bloedsomloop, waardoor verwijding van bloedvaten plaatsvindt en de spieren en het zenuwstelsel worden gestimuleerd.

Hierdoor kunnen beginnende klachten bestreden en gereduceerd worden.

     

Maak kennis met Jan Neuteboom

Ik ben Jan Neuteboom en werkzaam als gediplomeerd Energetisch-, Guasha- en Massage therapeut en geregistreerd  bij het RBCZ ‘register beoefenaren complementaire zorg’.

Ik ben aangesloten bij de VVET ‘beroepsvereniging voor energetisch therapeuten’ en bij de SCK ‘stichting complementaire kwaliteitstherapeuten’.

Mensen omschrijven mij als rustig, geduldig, begripvol en aangenaam.

Ik werk vanuit een holistische benadering, waarbij niet alleen naar de klacht wordt gekeken maar naar de mens als geheel. Met gebruik van verschillende therapievormen om klachten te helpen verminderen of verdwijnen. Hierbij wordt gewerkt aan het stimuleren en bevorderen van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Enkele gebruikte disciplines zijn: Magnetiseren, Guasha ontgifting,  Lichaamsmassage, Stoel massage.

Andere werkzaamheden van mij zijn docent aan de Academie voor Geesteswetenschappen, telefonisch contactpersoon bij de 113 suïcide preventielijn en ziekenverzorger in een hospice.

Vergoedingen

De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen, indien u aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.

Contact gegevens

Jan Neuteboom
Naarderstraat 13a
1251 AW Laren
telefoon: 06-3601 7457 of Health Plus 035-531 9990
email:        info@yanantin.nl
websites:   www.yanantin.nl voor energetische therapie
                  www.vrijgevoel.nl voor guasha therapie
                  www.gooisemassage.nl voor lichaam- en tuïná massage