Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Chinese Stoelmassage 

Deze massage wordt over de bovenkleding heen gegeven.

Super fijn om bij stress of fysieke pijn gedurende op deze wijze te worden gemasseerd. De stoelmassage is prettig en effectief. Makkelijk dat het over de bovenkleding heen kan, je kan gewoon gaan zitten en genieten”

Last van stress, stijve spieren in nek, schouders, armen of rug? Dan is een stoelmassage geschikt voor jou. Stoelmassage is een drukpuntmassage die wordt gegeven in een daarvoor speciaal ontworpen stoel. Je houdt hierbij je kleding zoveel mogelijk aan.

Stress

Stoelmassage is helend bij stress gerelateerde klachten in het algemeen, zoals bijvoorbeeld

  • stijfheid aan het bewegingsapparaat, met name de nek, schouders, armen en rug
  • spanningshoofdpijn
  • moeite met concentreren
  • een lusteloos of vermoeid gevoel

Meridiaan energiebanen

Met deze massagevorm worden meridiaan energiebanen die door het lichaam lopen gestimuleerd. De meest effectieve acupunctuur punten worden daarbij geactiveerd. Hierdoor wordt je lichaam gestimuleerd om terug te keren naar een betere energiebalans.

Wanneer je goed in balans bent, heb je geen klachten en word je niet snel ziek.

    

Maak kennis met Jan Neuteboom

Ik ben Jan Neuteboom en werkzaam als gediplomeerd Energetisch-, Guasha- en Massage therapeut en geregistreerd  bij het RBCZ ‘register beoefenaren complementaire zorg’.

Ik ben aangesloten bij de VVET ‘beroepsvereniging voor energetisch therapeuten’ en bij de SCK ‘stichting complementaire kwaliteitstherapeuten’.

Mensen omschrijven mij als rustig, geduldig, begripvol en aangenaam.

Ik werk vanuit een holistische benadering, waarbij niet alleen naar de klacht wordt gekeken maar naar de mens als geheel. Met gebruik van verschillende therapievormen om klachten te helpen verminderen of verdwijnen. Hierbij wordt gewerkt aan het stimuleren en bevorderen van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Enkele gebruikte disciplines zijn: Magnetiseren, Guasha ontgifting,  Lichaamsmassage, Stoel massage.

Andere werkzaamheden van mij zijn docent aan de Academie voor Geesteswetenschappen, telefonisch contactpersoon bij de 113 suïcide preventielijn en ziekenverzorger in een hospice.

Vergoedingen

De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen, indien u aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.

Contact gegevens

Jan Neuteboom
Naarderstraat 13a
1251 AW Laren
telefoon: 06-3601 7457 of Health Plus 035-531 9990
email:        info@yanantin.nl
websites:   www.yanantin.nl voor energetische therapie
                  www.vrijgevoel.nl voor guasha therapie
                  www.gooisemassage.nl voor lichaam- en tuïná massage