Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Beauavis Huid verbetering

Een echt gezonde huid komt van binnenuit!

 

Kennismaking

Ik ben Carola van der Poel en sinds 2004 gediplomeerd schoonheidsspecialiste.
Door opleidingen en ervaring ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en het gebruik van cosmetische ingrediënten.
Ik werk met precisie en vakmanschap aan het best haalbare resultaat van de huid. Zorgvuldigheid en professionaliteit combineer ik door middel van een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden.

Behandelmethode

Mijn behandelmethode is gebaseerd op het in balans brengen van de binnen-en buitenkant van de huid. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten en verwachtingen vind altijd eerst een intake gesprek plaats. Tijdens een intake zullen zaken als levensstijl, huidverzorging en gezonde voeding worden besproken. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelplan opgesteld. In het behandelplan komt exact te staan wat er nodig is om het gewenste resultaat te kunnen behalen.

Ik werk onder andere met apparatuur als de Mega Peel en SkinSonic en maak gebruik van manuele technieken als bindweefsel massage en lymfedrainage. Op de subpagina's ga ik hier dieper op in.

Dr. Baumann

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. De bionome kwaliteitsstandaard voor huid-, dier-, en milieuvriendelijke producten zijn producten zonder minerale olie, zonder dierlijke ingrediënten, zonder overbodige verpakking en zonder toevoeging van parfum. De productlijn van Dr. Baumann voldoet hier volledig aan.

Modules

Natuurlijk is het mogelijk om behandelingen uit te breiden met modules als wimpers en wenkbrauwen verven, harsen of extra massage.

 

Met vriendelijke groeten,

Carola van der Poel.