Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

MegaPeel

Apparatuur waar ik mee werk is onder andere de MegaPeel. 
Iedereen heeft een natuurlijk peeling proces, maar door invloeden van buitenaf en binnenuit, kan dat proces geblokkeerd worden. Het gevolg is een ruwe, doffe soms futloze huid met een verouderende uitstraling.

Veel huidbehandelingen die een egale huid moeten opleveren zijn agressief en daarom ook schadelijk. MegaPeel daarentegen is de minst ingrijpende methode om de huid structureel te verbeteren. Door middel van zeer fijne kristallen wordt de huid superfijn geschuurd waarna de kristallen worden weggezogen. Door dit proces wordt de huid gestimuleerd nieuwe huid cellen aan te maken en wordt de productie van collageen en elastine bevorderd. Deze intensieve behandeling bied dan ook meteen resultaat. De huid krijgt direct een frisse teint en voelt heerlijk zacht. Voor een optimaal resultaat dient u meerdere behandelingen te nemen. Behalve voor het gezicht is de MegaPeel ook geschikt voor de hals, decolleté, handen, rus en bovenbenen. 

MegaPeel wordt ingezet voor:

  • Verouderde huid
  • Littekens ( bv. door acne)
  • Beschadiging door UV straling en pigmentatie problemen
  • Hyperkeratosis (verhoorning van de huid)
  • Verlies van elasticiteit