Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Acupunctuur

Kennismaking:

Ik ben Steven Lai en werk als acupuncturist. en masseur. De massage technieken die ik geef kunt u vinden onder het kopje therapeuten Chinese en Tuina massage.
Ik werk met verschillende acupunctuur stijlen en de acupunctuur behandeling kan gecombineerd worden met mijn massage behandeling.

Traditionele Acupunctuur

Is een eeuwenoude Chinese geneeskunst. Zeer dunne naaldjes worden op bepaalde punten van het lichaam geprikt. Dit is pijnloos tot zeer lichte gevoeligheid. Blokkades worden vrijgemaakt en de energie gaat stromen. Acupunctuur werkt tegen vele klachten zoals: pijn, hormonale klachten, stress, stoppen met roken etc.

Japanse Acupunctuur (Toyohari)

Is een Japanse acupunctuurstijl dat ontwikkeld werd door blinde Japanse acupuncturisten.

Met speciale Japanse naaldjes wordt de oppervlakte van de huid slechts aangeraakt. Er wordt niet door de huid geprikt. Op deze manier komen energiebanen in balans. Japanse acupunctuur is zeer geschikt voor gevoelige mensen en voor mensen die niet geprikt willen worden.

Kleurenpunctuur

Is een behandeling waarin bepaalde punten op het lichaam worden ingestraald met gekleurd licht. Dit werkt zeer ontspannend. Kleurenpunctuur werkt goed voor psychosomatische klachten, zoals: stress, slapeloosheid en emotionele disbalans, maar werkt ook goed voor lichamelijke klachten, zoals hormonale klachten en stofwisselingsproblemen.

Kleurenpunctuur wordt door veel kinderen als zeer prettig en leuk ervaren. Binnen de kleurenpunctuur behandeling wordt ook kristaltherapie en inductietherapie toegepast. Deze behandelingen balanceren de linker en rechter hersenhelften en de hersengolven. Voor meer informatie, zie: www.kleurenpunctuur.nl

Vergoeding 

Veel zorgverzekeraars vergoeden een acupunctuur behandeling geheel of gedeeltelijk. Voor bijna alle verzekeraars geldt dat u een aanvullend pakket moet hebben om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Wilt u zeker weten of en hoeveel uw ziektekostenverzekeraar vergoedt, neem dan voorafgaand aan het consult contact op met uw zorgverzekeraar.

Met vriendelijke groeten,
Steven Lai

www.chi-time.nl

Fotoimpressie