Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Voetreflex

Kennismaking:

Ik ben Joke Veldhuizen en sinds 1990 voetreflex therapeut.
Het effect van voetreflex heb ik zelf ervaren toen ik darmklachten had en door het laten masseren van de darmzones op mijn voeten mijn darmklachten over gingen.

Voetreflex:

Voetreflexologie is geschikt voor iedereen; jong of oud, ziek of gezond. Dus zelfs als u geen klachten heeft, kan een maandelijkse preventieve behandeling heel prettig zijn.
Voetreflex is bovendien een laagdrempelig uitvoerbare therapie voor degene die moeite hebben met aanraken en ontkleden van hun lichaam.

Voetreflexzonetherapie combineert de eeuwenoude wijsheid van het Verre Oosten (gebaseerd op de gedachte dat lichaam , geest en ziel volmaakt met elkaar verbonden zijn en één geheel vormen) met de moderne wetenschappelijke inzichten van het Westen.

Energiebanen:

Door het gehele lichaam lopen energiebanen die o.a. in de voeten eindigen. Die energiebanen kunnen geblokkeerd raken door allerlei omstandigheden, bijvoorbeeld door stress, angst, verdriet, boosheid, etc. Bij een dergelijke blokkade kunt u lichamelijke klachten krijgen. Dit kan zich uitten in hoofdpijn, maagklachten, blaasontsteking, huidproblemen, darmklachten etc.

Door massage van de reflexzones van de voet wordt de energetische doorstroming van het hele lichaam bevorderd.  Hierdoor kan het lichaam worden gerevitaliseerd en kunnen blokkades worden opgeheven. Elk lichaam heeft van nature een strek zelfgenezend vermogen. Dat wil zeggen dat elk lichaam heel erg graag gezond wil zijn en er alles aan zal doen om problemen te verhelpen. Met reflexologie geven we dit zelfgenezende vermogen dus een zetje.

Met vriendelijke groeten,
Joke Veldhuizen

Fotoimpressie