Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Personal Training en Coaching (Sport Flow)

Kennismaking

Ik ben Ivo Swanink en werk als Personal Trainer en Coach en heb in februari 2009 Sport Flow Personal Training opgericht.
Per 1 januari 2015 heb ik ook een praktijk in Gezondheidscentrum Health Plus te Laren.

Ik heb de nodige opleidingen in binnen en buitenland gevolgd en heb jarenlange werkervaring in trainen, coachen en het realiseren van doelstellingen.
Naast Personal Training en Coaching heb ik een opleidingsinstituut voor Personal Trainers. Hierdoor blijf ik goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe trainingsvormen. Hierdoor kan ik u nog beter van dienst zijn.

Ik onderscheid mij als Personal Trainer door de persoonlijke aanpak, waarbij functioneel bewegen centraal staat. De trainingen zijn in principe altijd 1 op 1 in een functionele ruimte, waarbij de aandacht volledig op u is gericht. Ik zorg voor regelmaat, motivatie en zet mij in, om het maximale uit iedere training te halen.

Uw doelstellingen kunnen bestaan uit:

  • Conditie verbeteren  (fitter worden)
  • Spier versteviging  (sterker worden)
  • Afvallen (en/of strakker worden)
  • Sneller herstel na ziekteperiode 
  • Krachttraining

Voor het bereiken van bovenstaande gebruik ik hiervoor een aantal specialiteiten zoals
Functioneel trainen, sport specifieke training, Functioneel Movement Screening (FMS), Medical Fitness en Krachttraining.

Na een uitgebreide intake (gratis), waarin wij samen uw doelstelling(en) bespreken en doelgerichte testen afnemen, maak ik een persoonlijk trainingsprogramma voor u. Ook voeding en herstel zijn van groot belang voor een fit en gezond lichaam en hier geven wij dan ook advies over binnen de trainingssessies.

Op de subpagina's functionele training, sportspecifieke training, Functional Movement Screen (FMS), medical fitness, ga ik nog iets dieper op de zaken in, of u kijkt op mijn site www.sportflow.nl 

Met vriendelijke groeten,

Ivo Swanink 

06-53181794