Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Personal Boxing

Tijdens de Personal Boxing lessen kun je alleen, met z'n 2-en of met 4 personen tegelijk trainen. De lessen zijn opgedeeld in een individueel gedeelte op de BoksFlowMaster en een gedeelte met 1 of meerdere "partners" 
Zo kun je elkaar motiveren om net even dat stapje verder te gaan! De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk en de lessen kunnen dusdanig worden aangepast dat iedereen kan trainen op zijn of haar niveau.
Zo blijven de lessen persoonlijk, maar heerst er tevens een groepsgevoel.

Wij bieden Personal Boxing aan in de vormen:

  • Personal Boxing       (1 op 1)
  • Duo Boxing               (1 op 2)
  • Small Group Boxing  (1 op 4)
  • Kids Boxing               (1 op 6)
Zowel lichamelijk als mentaal is BoksFlow een leuke uitdaging om met jezelf aan te gaan.

Maak kennis met Virgil Windzak

Mijn naam is Virgil Windzak 38 jaar en ik ben vader van 2 prachtige kids. Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door sport. Op mijn 5e ben ik begonnen met voetballen en dat heb ik lang op hoog niveau gepseeld. Daarnaast heb ik nog andere sporten gedaan zoals Judo, Karate en Muay thai (kickboksen). Door een vervelende knieblessure en 2 operaties aan dezelfde knie moest ik helaas stoppen met voetbal.

Het zit niet in mijn aard om stil te zitten, dus ik ben op zoek gegaan naar een sport die bij mij past en waar ik mij voor 100% in kon zetten. De meeste van mijn vrienden deden aan fitness, dus de keuze was makkelijk om dat ook te gaan doen. Ik vond fitness steeds interessanter worden en wilde meer weten over verschillende trainingsvormen en oefeningen die passen bij een bepaalde doelgroep. Ik ben vervolgens een Personal Trainer opleiding gaan volgen en mij gaan specialiseren in boksen, want hier begon ik steeds meer liefde voor te krijgen. Het gaf en geeft mij rust, controle en een heleboel nieuwe vrienden.

Tijdens onze BoksFlow lessen kun je een full-body workout verwachten en wordt er gewerkt aan jouw conditie, kracht en bokstechniek. Er is geen lichamelijk contact (zoals bij sparren) en de lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden in alle leeftijdscategorieën.

Mijn doel is om jou te helpen met het behalen van jouw doelstelling(en). Kom snel langs om kennis te maken en een gratis proefles BoksFlow te ervaren!

Tot snel!

Virgil