Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Fysiotherapie in Laren

Heb je last van een bewegingsbeperking in één of meerdere gewrichten? Blessures die je belemmeren tijdens het sporten? Of pijnklachten die vermoedelijk zijn ontstaan door een rare beweging?

Grote kans dat fysiotherapie uitkomst kan bieden!

Een verwijzing van de huisarts is meestal niet nodig. Als je aanvullend bent verzekerd, vergoedt de zorgverzekeraar de behandeling.

Behandeltraject

Tijdens een kort vraaggesprek en een uitgebreid onderzoek breng ik jouw klachten in kaart.

Vervolgens verschaf ik jou inzicht in de aard van de klachten, hoe je hier het beste mee kunt omgaan en hoe je de klachten in de toekomst zoveel mogelijk kunt voorkomen.

Afhankelijk van de aard van de klachten kan ik jou behandelen door bijvoorbeeld spierspanning los te maken, dry needling toe te passen om spierknopen los te maken, medical tape aan te leggen of oefeningen te geven.

Maak kennis met Tamara de Leeuw

Ik ben Tamara de Leeuw, sinds 2008 werkzaam als fysiotherapeute. Mijn ervaring heb ik opgedaan op diverse soorten werkplekken. Mijn voorkeur ligt bij de "eerstelijnszorg", oftewel de praktijk waar iedereen terecht kan!

Schouderklachten en het trainen van rompstabiliteit zijn mijn specialisaties. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij mij terecht voor andere klachten aan uw "houding en bewegingsapparaat", zoals spierknopen of een blessure.

Interesse?

Dan verwijs ik u naar mijn website: www.sportflow.nl 
Wilt u vervolgens de mogelijkheden doorspreken of graag een afspraak maken  neem dan gerust contact met mij op. Voor het maken van een afspraak is geen verwijzing van een huisarts noodzakelijk.

Met vriendelijke groeten,

Tamara de Jong

Contactgegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon: 06-11767291 of Health Plus 035-5319990
email: fysio@sportflow.nl
website: www.sportflow.nl