Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Acupunctuur

Acupunctuur is een eeuwenoude Chinese geneeskunst. Zeer dunne naaldjes worden op bepaalde punten van het lichaam geprikt. Dit is pijnloos tot zeer licht gevoelig. Blokkades worden vrijgemaakt en de energie gaat weer stromen. Acupunctuur werkt tegen vele klachten zoals: pijn, hormonale klachten, stress, stoppen met roken etc.

Japanse Acupunctuur (Toyohari)

Is een acupunctuurstijl dat ontwikkeld werd door blinde Japanse acupuncturisten. Met speciale Japanse naaldjes wordt de oppervlakte van de huid slechts aangeraakt. Er wordt niet door de huid geprikt. Op deze manier komen energiebanen in balans. Japanse acupunctuur is zeer geschikt voor gevoelige mensen en voor mensen die niet geprikt willen worden.

Cosmetische Acupunctuur

Cosmetische acupunctuur een behandeling om het gezicht te verjongen met acupunctuur. Met speciale naaldjes wordt het gezicht behandeld. Het gezicht wordt gelift, fijne rimpels verdwijnen en diepere lijnen worden minder zichtbaar. Ouderdomsvlekken verminderen tot verdwijnen.

Kleurenpunctuur

Kleurenpunctuur is een behandeling waarin bepaalde punten op het lichaam worden ingestraald met gekleurd licht. Dit werkt zeer ontspannend. Kleurenpunctuur werkt goed voor psychosomatische klachten, zoals: stress, slapeloosheid en emotionele disbalans. Maar het werkt ook goed voor lichamelijke klachten, zoals hormonale klachten en stofwisselingsproblemen. Kleurenpunctuur wordt door veel kinderen als zeer prettig en leuk ervaren.

Binnen de kleurenpunctuur behandeling wordt ook kristaltherapie en inductietherapie toegepast. Deze behandelingen balanceren de linker en rechter hersenhelften en de hersengolven. Voor meer informatie, zie: www.kleurenpunctuur.nl.

Kosten en vergoedingen

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden een acupunctuur consult geheel of gedeeltelijk.

Voor bijna alle maatschappijen geldt dat u een aanvullend pakket moet hebben om voor een gehele of gedeeltelijke vergoeding in aanmerking te komen. Een lijst met vergoedingen door de zorgverzekeraar kunt u vinden op mijn website. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend. Wilt u zeker weten of en hoeveel uw ziektekostenverzekeraar vergoedt, neem dan voorafgaand aan het consult contact op met uw zorgverzekeraar.

Foto's Acupunctuur.

 


Maak kennis met Steven Lai

Ik ben Steven Lai en werk als acupuncturist en masseur binnen Health Plus. In mijn praktijk werk ik met verschillende acupunctuur- en massage stijlen. De behandelingen kunnen gecombineerd worden binnen een consult.

Met vriendelijke groeten,

Steven Lai

Contact gegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon: 06-15052118 of Health Plus 035-5319990
email: info@chi-time.nl  
website: www.chi-time.nl