Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Boksflow(master)

Welkom bij Boksflow.

Een leuke en nieuwe ervaring om fit te worden zijn onze BoksFlow workouts! Tijdens deze full-body workout wordt er gewerkt aan jouw conditie, kracht en bokstechniek. Er is geen lichamelijk contact (zoals bij sparren), maar er wordt gebruik gemaakt van de unieke BoksFlowMaster.

BoksFlowMaster

Een BoksFlowMaster is een uniek trainingsapparaat speciaal ontwikkelt voor bokslessen en techniektraining. Zowel geschikt voor beginners als gevorderden in alle leeftijdscategorieën. De posities van de stootkussens zorgen voor ontelbare combinaties aan stoten (en trappen). Je kunt hiermee je techniek, snelheid, kracht en uithoudingsvermogen (conditie) trainen.

Doordat de BoksFlowMaster op een vaste plaats in de studio staat en degene die erop traint zich niet verplaatst (zoals bij pads- of zaktraining), kunnen wij voldoen aan de RIVM richtlijnen (1,5 meter afstand) en veilig “coronaproof” werken aan jouw fitheid.

Maak kennis met Virgil Windzak

Mijn naam is Virgil Windzak 38 jaar en ik ben vader van 2 prachtige kids. Al vanaf jonge leeftijd ben ik gefascineerd door sport. Op mijn 5e ben ik begonnen met voetballen en dat heb ik lang op hoog niveau gepseeld. Daarnaast heb ik nog andere sporten gedaan zoals Judo, Karate en Muay thai (kickboksen). Door een vervelende knieblessure en 2 operaties aan dezelfde knie moest ik helaas stoppen met voetbal.

Het zit niet in mijn aard om stil te zitten, dus ik ben op zoek gegaan naar een sport die bij mij past en waar ik mij voor 100% in kon zetten. De meeste van mijn vrienden deden aan fitness, dus de keuze was makkelijk om dat ook te gaan doen. Ik vond fitness steeds interessanter worden en wilde meer weten over verschillende trainingsvormen en oefeningen die passen bij een bepaalde doelgroep. Ik ben vervolgens een Personal Trainer opleiding gaan volgen en mij gaan specialiseren in boksen, want hier begon ik steeds meer liefde voor te krijgen. Het gaf en geeft mij rust, controle en een heleboel nieuwe vrienden.

Tijdens onze BoksFlow lessen kun je een full-body workout verwachten en wordt er gewerkt aan jouw conditie, kracht en bokstechniek. Er is geen lichamelijk contact (zoals bij sparren) en de lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden in alle leeftijdscategorieën.

Mijn doel is om jou te helpen met het behalen van jouw doelstelling(en). Kom snel langs om kennis te maken en een gratis proefles BoksFlow te ervaren!

Tot snel!

Virgil