Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Met de tijd mee.

Om u nog beter te informeren over onze producten en u goed van dienst te kunnen zijn hebben wij deze website en webshop gerealiseerd. 

Tevens kunt u zich vanaf nu aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Geheel nieuw is onze webshop, zodat u van huis uit snel en veilig onze producten kunt bestellen en ontvangen. Voor de mensen die in een straal van 5 kilometer rondom onze winkel wonen ( zie kaart) hebben wij een unieke bezorgservice. Wanneer u van maandag tot en met zaterdag voor vier uur besteld wordt uw bestelling de zelfde dag nog thuis bezorgd. ( de spelregels voor deze unieke service vindt u op de website. ) Link naar website. 

Voor een goed en vooral persoonlijk advies bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel in Laren. Daar geven wij graag een vrijblijvend advies op het gebied van uw gezondheid en vitaliteit.