Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Historie van Health Plus

 

Het ontstaan van Health Plus komt voort uit onze missie: 

Een betere gezondheid voor iedereen.

 

Wij , Yvette de Rochelle en Marco van der Pol merkten op dat er in Nederland nauwelijks speciaalzaken waren die consumenten konden adviseren over hun gezondheid en het gebruik van natuurlijke gezondheidsmiddelen. Wij wilden een brug slaan tussen de reguliere aanpak van gezondheidsklachten en het alternatief wat de natuur ons geeft. In de loop van duizenden jaren is er immers heel veel kennis op het gebied van natuurlijke gezondheidsproducten verworven. 

Met dit idee zijn wij in 1991 onze eerste conceptwinkel gestart en deze pilot groeide uit naar 29 winkels door geheel Nederland.

In 2001 zijn wij in Laren een nieuw concept gestart. Dit is gericht op een totaalaanpak voor uw gezondheid en gebaseerd op de natuurgeneeskundige en orthomoleculaire  behandelmethodes. Het bijzondere van ons centrum is dat er naast de winkel met een zeer uitgebreid assortiment ook een therapeutencentrum is gevestigd met een divers aanbod aan therapievormen.