Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

SkinSonic

SkinSonic biedt een 2 in 1 formule; dieptereiniging en vitamine shot.

Het apparaat zorgt door middel van ultrageluid dat het vuil uit de huid trilt. Na deze intensieve reiniging en verwijdering van dode huidcellen worden vitamine A en C in de huid gesluisd. Het voordeel van de SkinSonic is dat de huid diep gereinigd kan worden zonder de huid te beschadigen. Daarnaast is de huid in staat 10 x beter vitamine C op te nemen in vergelijking met andere producten. Vitamine A helpt de huid gezond te houden en zorgt voor een evenwichtige vochtbalans, vitamine C is essentieel voor de versterking van bindweefsel en speelt een actieve rol bij de aanmaak van collageen. Voor een optimaal resultaat zijn minstens 5 behandelingen nodig.

Foto's SkinSonic behandeling.


Maak kennis met Carola

Ik ben Carola van der Poel en sinds 2004 gediplomeerd schoonheids-specialiste. Door opleidingen en ervaring ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en het gebruik van cosmetische ingrediënten.
Ik werk met precisie en vakmanschap en behaal het best haalbare resultaat. Zorgvuldigheid en professionaliteit combineer ik door middel van een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden.

Ik werk o.a. met apparatuur als de Mega Peel en SkinSonic en maak gebruik van manuele technieken als Cosmetische Bindweefselmassage en Cosmetische Lymfedrainage, (op de subpagina’s ga ik hier dieper op in).

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. De bionome kwaliteitsstandaard voor huid-, dier-, en milieuvriendelijke producten .

Natuurlijk is het mogelijk om naast huidverbetering de behandelingen uit te breiden met modules als wimpers en wenkbrauwen verven, harsen of extra massage.

Met vriendelijke groeten,

Carola van der Poel

Contactgegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon: 06-28106681 of Health Plus 035-5319990
email: info@beauavis.com
website: https://beauavis.com/