Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Acne 

Acne is een huidaandoening die veel jongeren in de puberteit krijgen. Acne ontstaat door verstopte of ontstoken talgkliertjes. Veelal uit zich dit als puistjes en pukkels op het gezicht, maar ook op de rug en andere delen van het bovenlichaam. Meestal verdwijnt acne voor het 25e levensjaar.

Onder invloed van hormonen in de puberteit verandert de huid waardoor de talgklieren groter worden en meer huidsmeer produceren. Het talg (sebum) word dikker en is moeilijker naar buiten af te voeren. Zo ontstaan puistjes. Het uitknijpen van puistjes of krabben verergerd de ontsteking en kan littekens tot gevolg hebben.                                                                                                                              

Speciaal voor deze huidaandoening heb ik mijn eigen behandelmethode ontwikkeld die ik hieronder in het kort zal uitleggen:
Zoals bij al mijn behandelingen zal de eerste keer een intake plaats vinden. Daarin worden een aantal punten besproken die van belang zijn om de behandeling te laten slagen.

De behandeling in het kort:

De huid wordt gereinigd dmv de SkinSonic. Dit apparaat werkt door middel van ultrasoon geluid, dat ervoor zorgt dat het vuil uit de huid trilt. De hoge frequentie van ultrasoon geluid doodt schadelijke bacteriën, zodat ontstekingen en bacteriën effectief en hygiënisch worden bestreden. Op deze manier wordt uw huid schoon en het uitdrukken van mee-eters en ontstekingen behoort tot het verleden.

Na de SkinSonic behandeling wordt en er een masker aangebracht op basis van witte of groene klei. Klei heeft ontgiftende en ontvettende eigenschappen en bevordert de regeneratie van het huidweefsel. 
Daarnaast is het mogelijk zodra de huid rustig is deze te behandelen met de MegePeel om littekenweefsel aan te pakken.
Uiteraard speelt ook voeding een belangrijke rol bij de vorming van puistjes en onzuiverheden. Uit onderzoek naar de oorzaak van acne is naar voren gekomen dat u beter een aantal producten kunt vermijden als u een mooie en zuivere huid wilt. Het onderwerp voeding zal dan ook uitgebreid aan bod komen tijdens de acne behandeling.

Foto's Acne behandeling.


Maak kennis met Carola

Ik ben Carola van der Poel en sinds 2004 gediplomeerd schoonheids-specialiste. Door opleidingen en ervaring ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en het gebruik van cosmetische ingrediënten.
Ik werk met precisie en vakmanschap en behaal het best haalbare resultaat. Zorgvuldigheid en professionaliteit combineer ik door middel van een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden.

Ik werk o.a. met apparatuur als de Mega Peel en SkinSonic en maak gebruik van manuele technieken als Cosmetische Bindweefselmassage en Cosmetische Lymfedrainage, (op de subpagina’s ga ik hier dieper op in).

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. De bionome kwaliteitsstandaard voor huid-, dier-, en milieuvriendelijke producten .

Natuurlijk is het mogelijk om naast huidverbetering de behandelingen uit te breiden met modules als wimpers en wenkbrauwen verven, harsen of extra massage.

Met vriendelijke groeten,

Carola van der Poel

Contactgegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon: 06-28106681 of Health Plus 035-5319990
email: info@beauavis.com
website: https://beauavis.com/