Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Schoonheidsbehandeling.

Mijn huidverbeterende behandelmethode is gebaseerd op het in balans brengen van de binnen-en buitenkant van de huid. Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klachten en verwachtingen vind altijd eerst een intake gesprek plaats. Tijdens een intake zullen zaken als levensstijl, huidverzorging en gezonde voeding worden besproken. Naar aanleiding van het intakegesprek wordt een behandelplan opgesteld. In het behandelplan komt exact te staan wat er nodig is om het gewenste resultaat te kunnen behalen.

Ik werk onder andere met apparatuur als de Mega Peel en SkinSonic en maak gebruik van manuele technieken als Cosmetische Bindweefsel massage en Cosmetiche Lymfedrainage. Speciaal voor de huidaandoening acne heb ik een effectieve behandeling ontwikkeld. 

Op de subpagina's ga ik daar nader op in.

Dr. Baumann

Tijdens al mijn behandelingen wordt er uitsluitend gewerkt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. De bionome kwaliteitsstandaard voor huid-, dier-, en milieuvriendelijke producten zijn producten zonder minerale olie, zonder dierlijke ingrediënten, zonder parabenen, zonder overbodige verpakking en zonder toevoeging van parfum. De productlijn van Dr. Baumann voldoet hier volledig aan.

Modules

Natuurlijk is het mogelijk om behandelingen uit te breiden met modules als wimpers en wenkbrauwen verven, harsen of extra massage.

Foto's Schoonheidsbehandeling.


Maak kennis met Carola

Ik ben Carola van der Poel en sinds 2004 gediplomeerd schoonheids-specialiste. Door opleidingen en ervaring ben ik gespecialiseerd in huidverbetering en het gebruik van cosmetische ingrediënten.
Ik werk met precisie en vakmanschap en behaal het best haalbare resultaat. Zorgvuldigheid en professionaliteit combineer ik door middel van een natuurlijke aanpak met innovatieve technieken en behandelmethoden.

Ik werk o.a. met apparatuur als de Mega Peel en SkinSonic en maak gebruik van manuele technieken als Cosmetische Bindweefselmassage en Cosmetische Lymfedrainage, (op de subpagina’s ga ik hier dieper op in).

Tijdens de behandeling wordt er uitsluitend gewerkt met de bionome cosmetica van Dr. Baumann. De bionome kwaliteitsstandaard voor huid-, dier-, en milieuvriendelijke producten .

Natuurlijk is het mogelijk om naast huidverbetering de behandelingen uit te breiden met modules als wimpers en wenkbrauwen verven, harsen of extra massage.

Met vriendelijke groeten,

Carola van der Poel

Contactgegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon: 06-28106681 of Health Plus 035-5319990
email: info@beauavis.com
website: https://beauavis.com/