Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Functional Movement Screen (FMS)

Functional Movement Screening (FMS) is een screening van 7 verschillende oefeningen, waarin er getest wordt wat de flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit binnen alle gewrichten is. Door een bepaalde score te hanteren, krijgen wij inzicht of er beperkingen zijn en waar deze zich bevinden. Hierdoor kunnen wij nog specifieker een trainingsprogramma voor u opstellen, zodat doelstellingen makkelijker worden behaald.

 

 

Maak kennis met Ivo Swanink

Ik ben Ivo Swanink en ben sinds 1998 actief binnen de fitnessbranche. In februari 2009 heb ik SportFlow Personal Training opgericht. Wij zijn een team Personal Trainers die gespecialiseerd zijn op het gebied van training, coaching en lifestyle.

Per 1 januari 2015 hebben wij onze praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum Health Plus te Laren en nemen hiermee de activiteiten binnen Health Plus over van Fit Promotion. Wij bieden u de kwaliteit, aandacht en service die u van een Personal Trainer mag verwachten.

Health Plus is uniek. Nergens in Laren of ‘t Gooi, traint u echt 1 op 1 met uw Personal Trainer. In onze mooi ingerichte ruimte kunt u anoniem blijven werken aan uw doelstelling(en), op uw favoriete muziek en zonder gestoord te worden door andere trainingen. Onze centraal gelegen trainingsruimte met parkeergelegenheid is makkelijk te bereiken vanaf de snelwegen A1 en A27. Graag maken wij kennis met u tijdens een gratis intake/proefles.

Naast Personal Training & Coaching zijn wij een opleidingsinstituut voor Personal Trainers. Hierdoor blijven wij goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe trainingsvormen om u nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij onderscheiden ons als Personal Trainers door onze persoonlijke aanpak, waarbij functioneel bewegen centraal staat. U traint altijd 1 op 1 met uw eigen Personal Trainer in een functionele ruimte, waarbij de aandacht volledig op u gericht is. Wij zorgen voor regelmaat, motivatie en zetten ons in, om het maximale uit iedere training te halen.

Mocht er behoefte zijn, dan kan er ook in een groepje getraind worden van maximaal 4 personen.

Zijn uw doelstellingen afvallen ( en/of strakker worden), conditie verbeteren (fitter worden) of spierversteviging/krachttraining (sterker worden)? Wij helpen u graag!

Wij zijn gespecialiseerd in: Functioneel Trainen, Sportspecifieke Training, Functional Movement Screening (FMS), Medical Fitness en Kracht- en conditietraining.

Na een uitgebreide gratis intake, waarin wij samen uw doelstelling(en) bespreken en doelgerichte testen afnemen, maken wij een persoonlijk trainingsprogramma voor u. Ook voeding en herstel zijn van groot belang voor een fit en gezond lichaam en hier geven wij dan ook advies over binnen de trainingssessies.

Hierboven gaan wij nog iets dieper in op onze specialiteiten. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website www.sportflow.nl

Met vriendelijke groeten,

Ivo Swanink

Contact gegevens:
Naarderstraat 13
1251 AW Laren
telefoon: 06-53181794 of Health Plus 035-5319990
email: info@sportflow.nl
website: www.sportflow.nl