Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Cosmetische Bindweefselmassage

Een manuele techniek die ik hanteer is de Cosmetische Bindweefselmassage.
De Cosmetische Bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die erop gericht is om in het gezichtsgebied de onder- liggende vezels van de huid te stimuleren. Het wordt ook wel dieptemassage genoemd of - als het om het lichaam gaat - endermologie. 
Oorspronkelijk ontwikkeld door fysiotherapeuten om lichamelijke klachten te verhelpen, is deze vorm van masseren al snel opgepakt door de cosmetische branche. Vooral vanwege de gunstige effecten op de elasticiteit van de huid. Door het gezicht en het lichaam stevig te masseren raakt de huid beter doorbloed en kunnen afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en ziet de huid er honger, gladder en steviger uit.
 

Ook voor deze behandelmethode geldt dat er meerdere behandelingen uitgevoerd in kuur verband nodig zijn voor optimaal resultaat.