Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
Pagina's
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Chinese Guasha Therapie

Chinese Guasha therapie voor ontgiften bindweefsel

Wonderbaarlijk hoe mijn rug en ledematen aanvoelen na een Guasha behandeling met jade steen en kruidenolie. Het lichaam geeft zelf nauwkeurig aan waar blokkades zitten die de doorstroming van energie en bloed in mijn lichaam verstoorden”

Gua Sha

Gua Sha, letterlijk “schrapen” van “ziekten door gestagneerde energie”, is een klassieke medische behandeling uit de Traditionele Chinese Geneeskunde, in te zetten als preventieve of curatieve therapie.

Guasha is gericht op het verwijderen van afvalstoffen uit ons lichaam en het tot stand brengen van een betere doorstroming van Chi-levensenergie en bloed.

Te behandelen klachten:

  • Alle pijnsymptomen,
  • Nek- en schouderklachten, rugklachten, RSI,
  • Hoofdpijnen en migraine, stress.

Guasha therapie effecten:

  • Bevordert de bloedsomloop, ontgift en ontzuurt,
  • Neemt blokkades en pijn weg, stimuleert de werking van organen,
  • Brengt emoties opnieuw in evenwicht, ontspant en bevordert helderheid van geest.
  • Omvat de werking van massage, reflexzone therapie, acupunctuur, cupping, lymfedrainage en ontspannings therapie.

Meer informatie

Zie ook de website www.vrijgevoel.nl

De Guasha therapie kan bij vele klachten en ziekten worden toegepast. Zowel als een preventief middel, als een middel om daadwerkelijk een klacht te verhelpen of een ziekte te verlichten en te genezen.

    

Maak kennis met Jan Neuteboom

Ik ben Jan Neuteboom en werkzaam als gediplomeerd Energetisch-, Guasha- en Massage therapeut en geregistreerd  bij het RBCZ ‘register beoefenaren complementaire zorg’.

Ik ben aangesloten bij de VVET ‘beroepsvereniging voor energetisch therapeuten’ en bij de SCK ‘stichting complementaire kwaliteitstherapeuten’.

Mensen omschrijven mij als rustig, geduldig, begripvol en aangenaam.

Ik werk vanuit een holistische benadering, waarbij niet alleen naar de klacht wordt gekeken maar naar de mens als geheel. Met gebruik van verschillende therapievormen om klachten te helpen verminderen of verdwijnen. Hierbij wordt gewerkt aan het stimuleren en bevorderen van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Enkele gebruikte disciplines zijn: Magnetiseren, Guasha ontgifting,  Lichaamsmassage, Stoel massage.

Andere werkzaamheden van mij zijn docent aan de Academie voor Geesteswetenschappen, telefonisch contactpersoon bij de 113 suïcide preventielijn en ziekenverzorger in een hospice.

Vergoedingen

De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen, indien u aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.

Contact gegevens

Jan Neuteboom
Naarderstraat 13a
1251 AW Laren
telefoon: 06-3601 7457 of Health Plus 035-531 9990
email:        info@yanantin.nl
websites:   www.yanantin.nl voor energetische therapie
                  www.vrijgevoel.nl voor guasha therapie
                  www.gooisemassage.nl voor lichaam- en tuïná massage