Zoeken
Winkelmandje
Categorieën
 

Kijk gerust rond in onze uitgebreide webwinkel       

Let op.

U ziet geen prijzen van de Dr.Bauman inclusief Skinident en Beaucaire producten, deze producten mogen alleen verkocht worden via onze webshop, na een huid analyse in onze winkel.
Is deze huid analyse bij u verricht door ons.
Dan verkrijgt u van ons Dr.Bauman inloggegevens voor onze webwinkel en kunt u voortaan uw Dr Bauman producten via onze webwinkel aanschaffen.

Energetische therapie

Energetische therapie spanningsverlaging.

De energiestroom in mijn lichaam wordt door handoplegging gebalanceerd en in harmonie gebracht. Verrassend hoe dit niet alleen lichamelijk maar ook mentaal en emotioneel doorwerkt en mij helpt om stress te verminderen”

Het energetisch veld dat ons fysieke lichaam omringt kan uit balans zijn of verstoord raken. Dat heeft een directe wisselwerking met onze lichamelijke gesteldheid en emotionele stabiliteit. Dit bepaalt hoe jij je voelt en wat je uitstraalt naar jouw omgeving.

Door middel van magnetiseren met handoplegging op of vlak boven het lichaam wordt het energetisch veld gezuiverd en kunnen beschadigingen herstellen. Waardoor voelen, denken en doen en weer in harmonie komen.

Te doorlopen stappen

In de meeste gevallen worden de volgende stappen doorlopen:

  • Ontspannen – losmaken en spanning van het moment weg laten vloeien
  • Loslaten – doorbreken van oude patronen en energetische blokkades
  • Sereniteit – gemoedstoestand waarin je kalm en rustig bent en weet wat je wél wil
  • Bekrachtigen – laat jouw droom zich manifesteren tot realiteit

Informatie

Zie voor meer informatie www.yanantin.nl

Energetische therapie optimaliseert weerbaarheid en veerkracht, door het wegnemen van blokkades en het bevrijden van emotionele belasting en beperkende gedachtes.

    

Maak kennis met Jan Neuteboom

Ik ben Jan Neuteboom en werkzaam als gediplomeerd Energetisch-, Guasha- en Massage therapeut en geregistreerd  bij het RBCZ ‘register beoefenaren complementaire zorg’.

Ik ben aangesloten bij de VVET ‘beroepsvereniging voor energetisch therapeuten’ en bij de SCK ‘stichting complementaire kwaliteitstherapeuten’.

Mensen omschrijven mij als rustig, geduldig, begripvol en aangenaam.

Ik werk vanuit een holistische benadering, waarbij niet alleen naar de klacht wordt gekeken maar naar de mens als geheel. Met gebruik van verschillende therapievormen om klachten te helpen verminderen of verdwijnen. Hierbij wordt gewerkt aan het stimuleren en bevorderen van het zelf genezend vermogen van het lichaam.

Enkele gebruikte disciplines zijn: Magnetiseren, Guasha ontgifting,  Lichaamsmassage, Stoel massage.

Andere werkzaamheden van mij zijn docent aan de Academie voor Geesteswetenschappen, telefonisch contactpersoon bij de 113 suïcide preventielijn en ziekenverzorger in een hospice.

Vergoedingen

De consulten worden gedeeltelijk vergoed door de meeste ziektekostenverzekeringen, indien u aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeswijzen.

Contact gegevens

Jan Neuteboom
Naarderstraat 13a
1251 AW Laren
telefoon: 06-3601 7457 of Health Plus 035-531 9990
email:        info@yanantin.nl
websites:   www.yanantin.nl voor energetische therapie
                  www.vrijgevoel.nl voor guasha therapie
                  www.gooisemassage.nl voor lichaam- en tuïná massage